Hevoset

De Almendra

”Demi” on vuonna 2002 syntynyt vauhdikas, mutta kiltti mustanruunikko ponitamma, joka tuli meille Latviasta kevättalvella 2011. Siellä Demi oli kilpaillut 120-tasolla esteitä. Luonteeltaan Demi on oikea nallekarhu, se rakastaa hellyyttä, harjausta ja rapsutuksia. Iina ja Demi kilpailevat alue- ja kansallisella tasolla esteitä ponien luokissa.

Iinan ponivuosien päätyttyä Demi on lähtenyt jo uuteen kotiin.

 

Tangeriin

Tangeriin eli ”Tankki” erittäin luonteikas, hauskan värinen ja herasilmäinen risteytysponi ruuna, joka on syntynyt vuonna 2001. Meille Tankki tuli kevättalvella 2009. Tankki ei ole mikään helpoin poni ratsastaa tai käsitellä, sillä se on välillä ”hieman” ponimainen. Iina ja tankki kilpailevat aluetasolla ja ja mahdollisesti tälläkaudella myös  joitain kansallisia luokkia.

Myös Tankki on ollut jo useamman vuoden uudessa kodissa.

 

Söholms Joaleen

”Myssy” on 2000 syntynyt Milkan musta minishettis tamma. Myssyllä on korkeutta vain vajaat 80cm, joten vain Milka ratsastelee sillä silloin tällöin. Muuten Myssyllä ei hirveämmin ratsasteta, vaan se on tallin ”lemmikki”.  Luonteeltaan Myssy on veikeä, utelias, ja vauhdikas shettis!

Myssy meillä on edelleenkin ja se on koko tallin maskotti hurmaten omalla omapäisellä temperamentillään.

Tallissamme asustaa myös Iinan estehevonen Wayro W, jolla Iina kilpailee 120-130cm tasolla ja uusi tulokas Wild Day, jonka kanssa yhteistyötä vielä hiotaan. Joukkoon kuuluu myös nuori musta Willer.