Ajankohtaista

 

Tilamme on mukana lähiruoka- ja luomumessuilla Helsingissä 07.-08.04. PKKY:n kokki-opiskelijat loihtivat ruokaa tilamme tuotteista ja AV-alan opiskelijat ovat kuvanneet tilaltamme materiaalia. Mukana on myös opiskelijoiden työllistymistä tukeva Work-smart-hanke. Yhteistyössä on myös muita Pohjois-Karjalaisia lähiruoka-yrityksiä. Tilamme väkeä yrittää ehtiä paikalle perjantaina, joten nähdään messuilla ja tervetuloa maistiaisille:) !

REKO TOIMINTA ON ALKANUT JOENSUUSSA! Tilamme on mukana Joensuu/Kitee-Reko-ringissä. Rekossa voit tilata tuotteitamme Facen kautta ryhmässä Reko-Joensuu/Kitee. Tuotteet toimitetaan joka toinen torstai klo 18 Joensuun torille. Rekossa on mahdollisuus tilata myös muiden lähialueen tuottajien tuotteita. Tilamme osalta tilaukset voi jättää myös s.postiimme tai soittaa tai lähettää tekstiviestiä. Tilamme toimittaa tuotteita myös Joensuun luomupiirille, joten sitäkin kautta tuotteitamme voi tilata. 

TILAMME ON NYT MYÖS INSTAGRAMMISSA! Voit seurailla sieltäkin tilamme elämää ja nähdä kuvia tilalta.

Myymälässä nyt tuoreita paisti- ja filepaloja  sekä luomuviljatuotteita. Pakasteena jauhelihaa, maksaa, häränhäntää, osso bucoa ym.  Myös vehnäjauhoja, grahamjauhoja, vehnäleseitä,  mannasuurimoita, kaurahelmea, kaurahiutaleita, ohrajauhoja ja -suurimoita sekä ruisjauhoa.)

Saatavana myös luomu-charolais`jauheliha-, lehti- ja ulkofilepihvejä. Helppoja ja maukkaita valmistaa. Kokeile ja ihastu:)

Tilamme luomu-lihasta valmistettuja luomu-aterioita saatavana listalta Joensuussa Kerubissa! Kaikki joukolla Kerubiin herkuttelemaan!

Jätä tilauksesi lähettämällä sähköpostia; piia.karhinen@telemail.fi tai soittamalla; 0405542915 Juha tai 0505760160 Piia.

 

Ajankohtaista

Tilamme on mukana lähiruoka- ja luomumessuilla Helsingissä 7.-8.4. Mukana myös muita P-K:n lähiruokayrityksiä. Kokkiopiskelijat valmistavat yritysten raaka-aineista ruokaa ja AV-alan opiskelijat ovat kuvanneet yrityksistä materiaalia. Mukana muös work-smart-hanke. Itse olemme paikalle perjantaina, tervetuloa maistiaisille!

Tilamme on mukana Joensuussa alkaneessa Reko toiminnassa! Toimitamme tuotteitamme Reko-jakeluun Jns torille kahden viikon välein. Tuotteitamme voi tilata myös Joensuun luomupiirin kautta.

Tilamyymälässä nyt tuoreita paisti- ja filepaloja. Saatavana myös jauhelihaa pakasteena sekä lehti- ja ulkofilepihvejä. Herkullisia ja helppoja valmistaa. Maista ja ihastu! Puodistamme saa myös tilan luomuviljatuotteita.

Ravintola Kerubissa Joensuussa tilamme luomulihasta valmistettuja aterioita listalla! Nyt Kerubiin herkuttelemaan:)

Tilamme on nyt myös instagrammissa ja facebookissa:) Käykääpä tykkäämässä!